Membrii Enisala
Alexandru Axon Ciprian Furtuna Florin Iorganda Diana Iurkiewicz Carmen Nistor Carmen Obreja
Carmen Obreja (Noria)

Acum cativa ani visam la fotografii senzuale alb-negru cu femei frumoase. Apoi am aflat ca-mi doresc sa las emotia unei picaturi de timp in amprenta de pe declansator si candva cineva sa vada fotografia si sa traiasca aceeasi emotie ori alta diferita. Ca o unda produsa in lentila care se va amplifica nu se stie cand intr-un suflet.

Ma aflu intr-o perioada de formare,fac teste, incerc sa-mi cristalizez ideile. Caut sa-mi gasesc o ocupatie in domeniu, rezultatul fotografic cere efort in timp si o mare mobilitate. Asta dintr-o perspectiva metodica. Sa scrii cu lumina inseamna fuziune cu divinul.Si sa fii umil pentru ca scrii cu lumina si intuneric.

Inca nu pot vorbi de un specific fotografic,cu siguranta raman la stilul senzual, in sensul de emotional si misterios, nu neaparat nud artistic.Desaturez, inca nu la maxim (mi-e frica de gri), altfel tonurile superflue de sepia. Ca teme: oameni, povesti, mai rar abstract.

Personal nu sunt prea atrasa de zona Dobrogei nici acum la finele experientei enisalice. Cu exceptia marii. Cu toate ca Dobrogea are farmecul ei si noi(grupul Enisala) avem povestea noastra. Mi-amintesc de drumurile nesfarsite in zone de campie-deal care parca erau mereu la fel. Monotonia asta iti lasa o dulceata pe suflet,era ca un val inmiresmat care se facea nevazut cand aveam sa ne oprim iar sa mai descoperim ceva in cautarile noastre.

Am invatat multe in grupul enisalic. Sub aspect fotografic mi-as dori o noua experienta in care sa ma folosesc de greselile primei Enisala.
Hosted by Zitec
Copyright © 2004 Enisala
Drepturile pentru fotografiile de pe acest site apartin autorilor.
Orice reproducere fara acordul scris al autorilor cade sub incidenta legii.