Membrii Enisala
Alexandru Axon Ciprian Furtuna Florin Iorganda Diana Iurkiewicz Carmen Nistor Carmen Obreja

Cine suntem 

Un grup fotografic format din sase tineri cu viziuni fotografice, studii, personalitati si asteptari diferite. Am pornit de la ideea ca spatiul in care traim ne ofera posibilitatea de a surprinde (prin alternanta celor patru anotimpuri) diverse ipsostaze ale aceluiasi loc. Vrem sa descoperim si sa valorificam ceea ce ni s-a pus la dispozitie in acest spatiu.


Ce ne uneste

Pasiunea pentru fotografie, spiritul de aventura, dorul de duca si placerea de a descoperi. Faptul ca suntem firi diferite si cu asteptari diferite conduce la o abordare diversificata a subiectelor. Nu cautam si nu ne entuziasmeaza aceleasi lucruri chiar daca, uneori, este vorba despre acelasi subiect.


» Primul proiect: Enisala

La ce ne-am asteptat

Spatii ostile, aride, prafuite, dealuri macinate, traditii si obiceiuri izolate, locuri imbatranite, oameni retrasi. Fiecare plecare a fost facuta in ciuda tuturor avertizarilor meteorologice de la momentul respectiv. Si totusi...


Ce-am gasit

Culoare si lumina intr-o zona aparent lipsita de potential, surprinzatoare alternanta intre simplitate si bogatie, intinderi fascinante, atmosfera, expresii. Dobrogea este un tinut care vrajeste odata ce l-ai parasit simti nevoia sa te intorci pentru ca ai senzatia ca niciunde nu vei mai gasi atata spatiu.


Statistica celor patru anotimpuri

6 ture, 16 zile, peste 10.000 de kilometri parcursi, cel putin 50 de filme foto, aproximativ 4000 de cadre digitale, 4 trepiede, 12 aparate utilizate (7 cu film, 5 digitale), 50 de cutii de branza topita, toti tantarii.
Hosted by Zitec
Copyright © 2004 Enisala
Drepturile pentru fotografiile de pe acest site apartin autorilor.
Orice reproducere fara acordul scris al autorilor cade sub incidenta legii.